Ateliere- editia a7-a,  Blog

Atelier caritabil de mestesugarit

trendy events-atr

 

Atelierul acesta este proiectul de suflet al Trendy Events, firma de organizare evenimente, prin care incerca sa faca ceva frumos pentru copiii defavorizati.
Ei ne povestesc despre proiectul lor:”Atelierul a inceput in luna martie, a fost sustinut in fiecare saptamana in aceeasi locatie, au participat oamenii de toata varstele si profesiile. Obiectele au fost comercializate pe facebook, iar la doua saptamani am sustinut in aceeasi locatie o licitatie pentru obiectele realizate. In principiu fiecare si-a cumparat obiectele realizate. De 1 Iunie am fost la copiii din centrul de plasament Sf. Maria (foto mai jos), le-am luat cadouri, le-am dus prajituri de casa si am sustinut impreuna cu ei un Atelier. Cadourile au fost luate pe baza unei liste de dorinte, unde fiecare copil a trecut ce isi doreste, in proportie de 80% am reusit sa le indeplinim tuturor dorintele. “
daria2
In cadrul evenimentului Bounty Fair, echipa Trendy Events doreste sa te invete sa realizezi diferite obiecte decorative printr-o varietate de tehnici, iar la finalul micii tale instruiri vei dona o suma sugerata (pe care desigur o vei cunoaste de la inceput, in functie de ce alegi sa mesteresti).
Vizitatorii vor putea decora sticle, borcane, conserve, vor picta pe template-uri deja printate, isi vor personaliza cani, vor realiza tablouri din seminte, sau vor realiza tablouri folosind materialele puse la dispozitie: sfori, panglici colorate, acuarele, seminte, margele, flori artificiale, paiete colorate, dopuri de pluta etc. Ideea principala a atelierului este ca fiecare sa isi dezvolte sau sa isi descopere latura creativa, este un atelier de recreatie atat pentru copii, parinti si oricine are nevoie de o doza de relaxare.
Vino in weekendul 18-19 iulie, la Casa Universitarilor, intre 11:00 si 20:00 pentru a te relaxa si totodata sa faci o fapta buna.
_MG_4832 atelier trendy
 Indiferent de varsta, ocupatie sau talent, cei care au vizitat Bounty Fair au adorat sa se relaxeze decorand obiecte. Unde mai pui ca tot ce au facut este si pentru un scop caritabil? 🙂
_MG_4832 atelier trendy2
Sumele obtinute vor fi folosite pentru cadouri pentru copiii de la centrul Sf. Maria, unde in iulie echipa va mai sustine un atelier, pentru ca fetele de la centru au fost foarte incantate de ideea de a realiza ceva frumos, au fost foarte creative si drept urmare la fiecare doua luni vor merge la ele, sperand ca de fiecare data pe lanaga atelier sa poata sa le duca si lucrurile de care au nevoie.
Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair dati clik aici.