Activitati- editia a 11-a,  Blog

Atelier de decorat casute pentru pasari

morisca

 

In weekendul 14-15 noiembrie, intre orele 10:00 si 19:00, la Casa Universitarilor Bucuresti va avea loc evenimentul de handmade Bounty Fair! Va intampinam cu targ (unde expun peste 50 de artisti si artizani romani), zona de ateliere (10 ateliere pentru copii si pentru adulti, desfasurate permanent pe durata evenimentului), zona de restaurant (la demisolul cladirii), tombola cu premii oferite pe loc (veti fi informati la intrare despre modalitatea de participare), expozitie foto (1 an de Bounty Fair), muzica de ambient. Pentru intrarea la intregul eveniment Bounty Fair exista o taxa de 5 lei de persoana, insa copiii sub 14 ani au intrarea gratuita!

Despre atelierul de decorat casute pentru pasari:

Acesta va avea loc doar duminica, 15 noiembrie, de la 10:00 pana la 19:00, la Casa Universitarilor, in cadrul evenimentului de handmade Bounty Fair.

morisca3 morisca2

Atelierul se adreseaza iubitorilor de natura care doresc sa ajute pasarile salbatice. Pe langa partea educativa, participantii se vor relaxa pictand sau decorand cu tehnica decoupage hranitorile si cuiburile concepute special pentru pasarile din gradina. Cuiburile si hranitorile au fost testate, respecta cerintele biologice ale speciilor si vom utiliza vopsea ecologica, in culori apropiate de cele din natura. In functie de obiectul decorat, atelierul poate costa intre 10 si 60 de lei.

Atelierul este sustinut de Clubul Morisca, iar cuiburile si hrănitorile pe care le vom decora sunt realizate manual, marca Hortieco.

Mai multe detalii despre intregul eveniment gasiti aici.

Detalii despre alte ateliere si activitati de la Bounty Fair, din weekendul 14-15 noiembrie gasiti aici.