Activitati- editia a 11-a,  Blog

Atelier de decorat cizmulite

atelier coloritoria

In weekendul 14-15 noiembrie, intre orele 10:00 si 19:00, la Casa Universitarilor Bucuresti va avea loc evenimentul de handmade Bounty Fair! Va intampinam cu targ (unde expun peste 50 de artisti si artizani romani), zona de ateliere (10 ateliere pentru copii si pentru adulti, desfasurate permanent pe durata evenimentului), zona de restaurant (la demisolul cladirii), tombola cu premii oferite pe loc (veti fi informati la intrare despre modalitatea de participare), expozitie foto (1 an de Bounty Fair), muzica de ambient. Pentru intrarea la intregul eveniment Bounty Fair exista o taxa de 5 lei de persoana, insa copiii sub 14 ani au intrarea gratuita!

Despre Atelierul de decorat cizmulite pentru cadourile de la Mos Nicolae!

Se apropie luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna! Haideti sa pregatim impreuna cizmulita pentru cadoul de la Mos Nicolae. Traditia spune ca in noaptea dintre 5 si 6 decembrie, micutii trebuie sa-si pregateasca ghetutele, sa le curete si sa le aranjeze, pentru ca Mos Nicolae se va opri in casa fiecaruia si-i va lasa un dar pe masura comportamentului din timpul anului: cei mai cuminti copii vor primi dulciuri, iar nazdravanii vor primi o nuielusa.

Toate materialele folosite la atelier sunt puse la dispozitie de catre coordonatorul atelierului (Ruxandra Popa – Coloritoria), iar la final obiectele realizate vor fi luate acasa contra sumei de 30 ron.

 

Mai multe detalii despre intregul eveniment gasiti aici.

Detalii despre alte ateliere si activitati de la Bounty Fair, din weekendul 14-15 noiembrie gasiti aici.