Activitati- editia a 12-a,  Blog

Atelier de decoratiuni- alaturi de Colourful Wind

cw6

 

Echipa Colourful Wind au pregatit un atelier special, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Ei va vor invata sa desenati mandale chiar pe globuri de sticla si felii de lemn (Sorana din echipa de coordonare a atelierului ne-a povestit ca lemnul provine doar din crengile gasite deja cazute in zona sa de resedinta, pe care tatal sau le aduna si le taie. Astfel, au grija de “recicleze” natura uscata si, mai ales, sa nu taie copaci. Ni s-a parut chiar frumos!).

De ce mandale? Pentru ca orice suflet are nevoie de liniste, echilibru si mai ales de pace. Pentru ca toti cautam aceleasi stari, va invitam la Bounty Fair sa invatam impreuna, in cadrul acestui atelier, cum sa gasim linistea chiar in interiorul nostru. Pornim dintr-un punct si desenam Universul in zeci de culori, ca mai apoi sa ne privim fiecare frumusetea interioara scoasa la lumina!

cw7

cw2

De asemenea, veti invata cum sa desenati oameni de zapada, fulgi de nea si braduti. Este un atelier extrem de relaxant, pe care-l recomandam mai ales adultilor!

cw cw3 cw4

Toate materialele sunt puse la dispozitia voastra de catre echipa Colourful Wind si pe tot parcursul veti primi instructiuni si ponturi care sa va ghideze in exprimarea voastra artistica. Puteti desena in voie oricat de mult doriti, ca timp si suprafete.  Costul participarii la atelier variaza in functie de suprafata aleasa pentru desen si de numarul lucrarilor pe care le faceti.

cw8 cw9

 

Cand? In weekendul 19-20 decembrie 2015, de la 10:00 pana la 19:00.

Unde? In cadrul evenimentului Bounty Fair, desfasurat in locatiaCasa Universitarilor Bucuresti.

Cine? Atelierul este coordonat de  Colourful Wind.

Cost? Participarea la atelier costa intre 20  si 45 lei (in functie de modelul ales), care include toate materialele necesare si asistenta unui artist pe toata durata desfasurarii activitatii tale, care sa-ti ofere instructaj de folosite a materialelor si idei, sugestii de decorare.

Intrarea la intregul eveniment costa 5 lei de persoana, dar copiii sub 14 ani au acces gratuit. Mai multe detalii despre Bounty Fair, editia de Craciun, gasiti aici.

Alte activitati in cadrul editiei de Craciun gasiti aici.