Activitati- editia a 11-a,  Blog

Atelier de desenat mandale

mandale- atelier

 

In weekendul 14-15 noiembrie, intre orele 10:00 si 19:00, la Casa Universitarilor Bucuresti va avea loc evenimentul de handmade Bounty Fair! Va intampinam cu targ (unde expun peste 50 de artisti si artizani romani), zona de ateliere (10 ateliere pentru copii si pentru adulti, desfasurate permanent pe durata evenimentului), zona de restaurant (la demisolul cladirii), tombola cu premii oferite pe loc (veti fi informati la intrare despre modalitatea de participare), expozitie foto (1 an de Bounty Fair), muzica de ambient. Pentru intrarea la intregul eveniment Bounty Fair exista o taxa de 5 lei de persoana, insa copiii sub 14 ani au intrarea gratuita!

Despre Atelierul de desenat mandale (coordonat de Colourful Wind):

Orice suflet are nevoie de liniste, echilibru si mai ales de pace. Pentru ca toti cautam aceleasi stari, va invitam la Bounty Fair sa invatam impreuna, la Atelierul de Mandale, cum sa gasim linistea chiar in interiorul nostru. Pornim dintr-un punct si desenam Universul in zeci de culori, ca mai apoi sa ne privim fiecare frumusetea interioara scoasa la lumina!

mandale mandale2

 

Toate materialele sunt puse la dispozitia voastra de catre echipa Colourful Wind si pe tot parcursul veti primi instructiuni si ponturi care sa va ghideze in exprimarea voastra artistica. Puteti desena in voie oricat de mult doriti, ca timp si suprafete.  Costul participarii la atelier variaza in functie de suprafata aleasa pentru desen si de numarul lucrarilor pe care le faceti. Ca suprafete puteti alege intre cartoane colorate, panza, coastere din lemn, forme pentru copii, felii de lemn (Sorana din echipa de coordonare a atelierului ne-a povestit ca lemnul provine doar din crengile gasite deja cazute in zona sa de resedinta, pe care tatal sau le aduna si le taie. Astfel, au grija de “recicleze” natura uscata si, mai ales, sa nu taie copaci. Ni s-a parut chiar frumos! ).

mandale2 mandale3

mandale4

 

Mai multe detalii despre intregul eveniment gasiti aici.

Detalii despre alte ateliere si activitati de la Bounty Fair, din weekendul 14-15 noiembrie gasiti aici.