Ateliere- editia a6-a,  Blog

Atelier de Modelaj in Lut si Pictura pe Ceramica

ch'artist-atelier

 

Povestea ta asternuta pe ceramica- Atelier de Modelaj in Lut si Pictura pe Ceramica- sustinut de Ch’artist Studio- Paint Your Own Pottery.

Modelaj si pictura pe placute din lut(Basorelief) – un atelier unde inveti cum sa faci “tablouri” in relief. Copiii vor realiza, in tema propusa, un tip de sculptura in lut ce se afla la granita dintre bidimensional si tridimensional, iar la sfarsit, o vor picta cu engobe si glazuri pentru ceramica.

ch'artist4

Taxa: 25 lei/participant Materiale incluse: lut natural, matrite, ebosoare, debosoare, pensule, palete, pahare, sabloane, bureti, culori speciale pentru pictura decorativa pe lut – engobe si glazuri ceramice(pe baza de apa) Smaltuire prin coacere in cuptorul nostru special pentru ceramica la 1220°C.

Pictura pe vase din ceramica- Copiii vor crea o pictura pe un vas din ceramica, cu tema propusa, care va decora apoi bucataria fiecaruia, ca obiect de vesela sau va fi un cadou minunat pentru cei dragi. Artistii mai mici de 4 ani vor picta cu ajutorul degetelelor/amprenta manutelor si impreuna vom crea povestea florilor, insectelor si a animalutelor.

ch'artist6

 

Taxa: intre 10-25 lei medalioane, magneti, suport ou/servetele, intre 30-45 farfurii, cani, boluri si cescute, intre 50 – 100 ron ceainice, platouri, carafe, untiere si multe alte piese. Materiale incluse: vasul din ceramica ales, creioane, guma, pensule, pahare, material didactic, sabloane, bureti, culori speciale si glazuri ceramice. Procesarea termica – ardere si smaltuire la 1220°C.

Copiii vor crea nu doar obiecte de vesela, ci amintiri pentru o viata. O farfurie pictată are nebănuite veleităţi. Ea poate să se transforme în „amintirea din copilărie” a unui prescolar, iar o ceaşcă de ceai, în declaratia de iubire si cadoul nepretuit pentru ziua mamei. Cu Ch’artist, orice eveniment din viata se poate marca printr-un obiect unic. Bucuria creatiei este inegalabila pentru orice persoana. Totodata, se obtine un obiect unicat, cu valoare sentimentala unica pentru autor sau pentru cea/cel caruia urmeaza sa i se daruiasca.

Ch’artist Studio – Paint Your Own Pottery organizeaza ateliere de pictura pe ceramica tematice ocazionate de diverse sarbatori mai mult sau mai putin traditionale ori inspirate de cele patru anotimpuri.

ch'artist5

Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment dati clik aici!