Activitati- editia a 12-a,  Blog

Atelier de pictat figurine din ceramica

sunrise

 

Sunrise Studio se ocupa de organizarea acestui atelier si va propune dezvoltarea creativitatii copiilor cat si promovarea artei traditionale romanesti. De asemenea, este o activitate relaxanta pentru oricine si daca ne gandim ca obiectul pictat poate constitui un minunat cadou personalizat, devine un atelier fara limita de varsta la participare! Piesele ceramice sunt din lut, prelucrate manual de un artist popular si arse in cuptor. Fiecare piesa are detalii diferite si prin pictura vor deveni obiecte de arta unice. Piesele ceramice sunt diferite si pot avea diverse utilizari: magneti de frigider, minitablouri, vaze, suport creioane, etc.

sun5

 

sunrise studio2-AT3 sunrise studio2-AT2

Se vor pune la dispozitia participantilor la atelier modele variate de piese de ceramica, acuarele, pensule, accesorii (pahare, sorturi de protectie, etc). Activitatea va fi supravegheata de catre un coordonator de atelier.

Pentru desfasurarea atelierului se va achizitiona doar  piesa de ceramica, restul materialelor intra in sarcina furnizorului. Buget estimat intre 10 si 30 de lei, in functie de modelul ales.

sun2 sun3 sun6

Cand? Duminica, 20 decembrie 2015, de la 10:00 pana la 19:00.

Unde? In cadrul evenimentului Bounty Fair, desfasurat in locatiaCasa Universitarilor Bucuresti.

Cine? Atelierul este coordonat de Sunrise Studio.

Intrarea la intregul eveniment costa 5 lei de persoana, dar copiii sub 14 ani au acces gratuit. Mai multe detalii despre Bounty Fair, editia de Craciun, gasiti aici.

Alte activitati in cadrul editiei de Craciun gasiti aici.