Activitati- editia a 11-a,  Blog

Atelier de pictura pe ceramica

sunrise studio2-AT2

 

In weekendul 14-15 noiembrie, intre orele 10:00 si 19:00, la Casa Universitarilor Bucuresti va avea loc evenimentul de handmade Bounty Fair! Va intampinam cu targ (unde expun peste 50 de artisti si artizani romani), zona de ateliere (10 ateliere pentru copii si pentru adulti, desfasurate permanent pe durata evenimentului), zona de restaurant (la demisolul cladirii), tombola cu premii oferite pe loc (veti fi informati la intrare despre modalitatea de participare), expozitie foto (1 an de Bounty Fair), muzica de ambient. Pentru intrarea la intregul eveniment Bounty Fair exista o taxa de 5 lei de persoana, insa copiii sub 14 ani au intrarea gratuita!

Despre atelierul de pictura pe ceramica:

Sunrise Studio se ocupa de organizarea acestui atelier si va propunem dezvoltarea creativitatii copiilor cat si promovarea artei romanesti traditionale. De asemenea, este o activitate relaxanta pentru oricine si daca ne gandim ca obiectul pictat poate constitui un minunat cadou personalizat, devine un atelier fara limita de varsta la participare! Piesele ceramice sunt din lut, prelucrate manual de un artist popular si arse in cuptor. Fiecare piesa are detalii diferite si prin pictura vor deveni obiecte de arta unice. Piesele ceramice sunt diferite si pot avea diverse utilizari: magneti de frigider, minitablouri, vaze, suport creioane, etc.

sunrise sunrise2

Se vor pune la dispozitia participantilor la atelier modele variate de piese de ceramica, acuarele, pensule, accesorii (pahare, sorturi de protectie, etc). Activitatea va fi supravegheata de catre un coordonator de atelier.

Pentru desfasurarea atelierului se va achizitiona doar  piesa de ceramica, restul materialelor intra in sarcina furnizorului. Buget estimat intre 10 si 30 de lei, in functie de modelul ales.

sunrise studio2-AT3 sunrise studio2-AT2

 

Mai multe detalii despre intregul eveniment gasiti aici.

Detalii despre alte ateliere si activitati de la Bounty Fair, din weekendul 14-15 noiembrie gasiti aici.