Ateliere- editia a6-a,  Blog

Atelier de pictura pe panza- sustinut de Istoriato

istoriato-panza-atelier

 

Am fost invatati ca arta este un domeniu inaccesibil, un domeniu doar pentru initiati, dar ultimele descoperiri arata clar importanta pe care o are creativitatea in procesul interior de fiecare zi, in dezvoltarea capacitatiilor noastre perceptive si de observatie, in vindecarea corpurilor noastre mentale si emotionale. Deci e timpul sa iesim din tiparele educationale si sa invatam mai multe despre noi insine si despre lumea care ne inconjoara prin intermediul procesului artistic.

Atelierul se adreseaza atat copiilor cu varste intre 7 si 18 ani, cat si adultilor. Invatam sa pictam cu multe culori de apa, pe panza pe sasiu. Avem ocazia sa experimentam impreuna un mediu de lucru placut, sa ne obisnuim cu un alt tip de textura decat cel al suportului de hartie si sa lasam creativitatea din noi sa-si spuna  cuvantul.

Locatie: Standul Istoriato – Alchimia viselor din cadrul Evenimentului de handmade Bounty Fair – la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46, Bucuresti).

Data: Sambata, 27 iunie, si duminica, 28 iunie

Orele: 11:00 – 20:00

Costuri: 35 lei copii, 55 lei adulti, 70 lei (adult + copil). Punem la dispozitia participantilor toate materialele necesare.

Inscrierile se pot face pe e-mail: istoriato@gmail.com sau la fata locului.

CINE NE ARATA CUM?

Elena Andrei a urmat cursurile Universitatii de Arta Bucuresti la clasa profesorului Sorin Ilfoveanu si masterul la Catalin Balescu, ambele cu specializarea pictura. A expus de mai multe ori in formule de grup sau pe cont propriu. Dintre expozitiile personale amintim expozitia din Canada la Galeria Warehouse Artworks, Winnipeg sau la Bucuresti cu proiectul Tesatura umana in 2008 la UNA Galeria. In prezent, realizeaza obiecte decorative din portelan sub brandul Istoriato – Alchimia viselor si preda cursuri de arta pentru copii si adulti.