Ateliere- editia a6-a,  Blog

Atelier de pictura pe portelan- sustinut de Istoriato

atelier istoriato-portelan

 

Atelierul se adreseaza atat copiilor cu varste intre 7 si 18 ani, cat si adultilor. Tehnica pe care o invatam este cea de ardere la cald – pictura pe portelan cu pigmenti speciali, care se ard la peste 800 de grade C si sunt rezistenti la spalare. Obiectele pot fi folosite apoi in uzul cotidian, fara nici o problema, pictura fiind foarte rezistenta.

Locatie: Standul Istoriato – Alchimia viselor din cadrul Evenimentului de handmade Bounty Fair – la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46, Bucuresti).

Data: Sambata, 27 iunie, si duminica, 28 iunie

Orele: 11:00 – 20:00

Costuri: intre 30-60 lei, in functie de obiectul ales pe care doriti sa-l pictati. Punem la dispozitia participantilor toate materialele necesare, de la obiectele albe din portelan pana la pigmenti si pensule.

La sfarsitul sedintei, portelanurile vor fi introduse la cuptor pentru ardere, iar participantii de sambata le pot recupera duminica tot de la standul Istoriato – Alchimia viselor  din cadrul Bounty Fair sau ulterior, la o data stabilita, pentru cei care au participat la atelierele de duminica.

CINE NE ARATA CUM?

Elena Andrei a urmat cursurile Universitatii de Arta Bucuresti la clasa profesorului Sorin Ilfoveanu si masterul la Catalin Balescu, ambele cu specializarea pictura. A expus de mai multe ori in formule de grup sau pe cont propriu. Dintre expozitiile personale amintim expozitia din Canada la Galeria Warehouse Artworks, Winnipeg sau la Bucuresti cu proiectul Tesatura umana in 2008 la UNA Galeria. In prezent, realizeaza obiecte decorative din portelan sub brandul Istoriato – Alchimia viselor si preda cursuri de arta pentru copii si adulti.