Ateliere- editia a7-a,  Blog

Atelier decorare hainute- sustinut de Define Studio

printesa paiota iulie

 

Define Studio a creat atelierul Prinetesei Papiota si asteapta copii talentati si curiosi sa se joace cu forme, culori si colaje de materiale pe fustite de tull si tricouri. Diversele forme folosite (stele, flori, fluturi, masini, avioane sau personajele favorite din desenele animate -Miki Mouse sau Guffi) dezvolta abilitatile  de imbinare a culorilor si conturarea lor pe textile. De asemena, cariocile pentru textile pot personaliza tricoul dorit, atat pentru fetite cat si pentru baieti.

Aici invatam desen, culoare, grafica, colaj, pictura decorativa pe material, toate acestea intr-o atmosfera prietenoasa cu copiii, in aer liber, participand activ la crearea povestii Printesei Papiota: joaca, creativitate si libertate.

Pretul unei sedinte este de 30 lei/copil pentru lucrul cu textilele. Toate materialele necesare copiilor sunt puse la dispozitie in pretul atelierului, iar la final luatia acasa creatia realizata. Pentru parintii care doresc inscrierea a doi copii, este bine de stiut ca se face reducere de 10% din pretul total.

Pentru joaca pe hartie cu carioci costul este de 8 lei/copil.

printesa papiotaaa

_MG_6249mic

Cand? In weekendul 18-19 iulie, de la 11:00 pana la 20:00.

Unde? In cadrul evenimentului de handmade Bounty Fair, in curtea Casei Universitarilor Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair dati clik aici.