Ateliere- editia a5-a,  Blog

Atelier “Marioneta de hartie”

stepinart
In cadrul atelierului se vor confectiona marionete din pungi de hartie reciclate si animalute din farfurii reciclate.
Ii invitam pe cei mici intr-o lume de poveste, unde manutele dibace vor confectiona propriile personaje din pungi de hartie reciclata, farfurii de carton, hartie colorata si multa veselie. Povestea va fi despre viata, bunatate si bucuria de a darui.
Cand? Duminica, 17 mai, de la 13:00 la 19:00.
Unde? In cadrul evenimentuli Bounty Fair, la Casa Universitarilor Bucuresti.
Cine? Atelierul este sustinut de Stepinart.ro si Hotelul Copiilor.
Hotelul Copiilor este un eveniment caritabil initiat de Rotaract Club Bucuresti in cadrul carora se vor desfasura ateliere creative, cercuri de educatie, precum si un program scenic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai la Hotel Class. Fondurile stranse vor fi donate Spitalului de Copii din Brasov.
hotelul copiilor
Step in Art organizeaza cursuri de pictura pentru copii, cursuri de actorie pentru copii, ateliere de creatie pentru copii, ateliere de psihoart si dezvoltare personala, petreceri creative si ateliere pentru adulti. Va invitam sa faceti cativa pasi in lumea frumoasa a creativitatii si sa descoperiti o noua modalitate prin care atat copiii, dar si adulti se se pot dezvolta armonios.
Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair, dati clik aici, iar o descriere a celorlalte activitati veti gasi aici.