Ateliere- editia a5-a,  Blog

Atelierul de pictura pe ceramica

atelier-madebyyou

 

Participantii vor putea crea imagini, forme, delimitari superbe pe ceramica cu ajutorul tehnicii “banda” folosind culorile, instrumente de lucru si apeland la imaginatia si spiritul creativ propriu.  Se poate picta pe diferite obiecte: bol mic, cana, farfurie, bol de cereale. Cei de la Made by You ofera indrumare si materiale pentru inspiratie.

Acest gen de activitate se potriveste pentru toti cei cu dor de creatie indiferent de varsta.

Cand? Duminica, 17 mai, de la 11:00 la 13:00.

Unde? In cadrul evenimentului Bounty Fair, la Casa Universitarilor Bucuresti.
Detalii/inscrieri la info@madebyyou.ro sau tel 0748 036 688. Va puteti alatura atelierului si la fata locului.

Costul se va incadra intre 40-60 ron in functie de forma obiectului din ceramica.

lut

Vom avea pentru pictat si decoratiuni din lut in cazul in care vizitatorii sa picteze piese de dimensiuni mai mici.
Lucrarile trebuie procesate termic de catre echipa Made by You, asadar participantii vor reveni in 3 zile la sediul lor pentru a intra in posesia operelor. Participantii trebuie sa achite costul obiectului ales spre pictura, intre 40-60ron in fuctie de forma sau utilitate. Costul reprezinta cumulativ: obiectul, folosirea vopselelor speciale si a instrumentelor de lucru, asistenta tehnica si artistica, procesare termica ulterioasa – informatii pe care le aducem la cunostinta celor interesati de o experinta “made by you”.

 

Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair, dati clik aici, iar o descriere a celorlalte activitati veti gasi aici.