Ateliere- editia a5-a,  Blog

Atelierul Printesei Papiota

printesa -papiota

 

Define Studio a creat atelierul Prinetesei Papiota si asteapta copii talentati si curiosi sa se joace cu forme, culori si colaje de materiale pe fustite de tull si tricouri. Diversele forme folosite (stele, flori, fluturi, masini, avioane sau personajele favorite din desenele animate -Miki Mouse sau Guffi) dezvolta abilitatile  de imbinare a culorilor si conturarea lor pe textile. De asemena, cariocile pentru textile pot personaliza tricoul dorit, atat pentru fetite cat si pentru baieti.

Aici invatam desen, culoare, grafica, colaj, pictura decorativa pe material, toate acestea intr-o atmosfera prietenoasa cu copiii, in aer liber, participand activ la crearea povestii Printesei Papiota: joaca, creativitate si libertate.

Pretul unei sedinte este de 35 lei/copil. Toate materialele necesare copiilor sunt puse la dispozitie in pretul atelierului. Pentru parintii care doresc inscrierea a doi copii, este bine de stiut ca se face reducere de 10% din pretul total.

Cand? In weekendul 16-17 mai, de la 11:00 pana la 19:00.

Unde? In cadrul evenimentului de handmade Bounty Fair, in curtea Casei Universitarilor Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair, dati clik aici, iar o descriere a celorlalte activitati veti gasi aici.