Ateliere- editia a8-a,  Blog,  Concursuri

Concurs foto

concurs foto

 

Suntem incantati sa anuntam un nou concurs! De aceasta data premiem fotografiile facute la eveniment!

Vii la Bounty Fair, in weekendul 5-6 septembrie 2015,  si faci poze la ce-ti place tie mai mult din eveniment. Fie ca pozezi anumite obiecte care te captiveaza, fie un colt, o persoana, pe tine cu piesa vestimentara pe care tocmai vrei sa ti-o achizitionezi etc. Apoi alegi 1 sau 2 fotografii si le pui la tine pe profilul de Facebook cu TAG la pagina Bounty Fair, iar in comentariul fotografiei pe care urmeaza sa o postezi scrii: #talenteromanesti. Trebuie sa dai si share public la postarea de pe Facebook direct pe pagina ta, inainte de 6 septembrie, ora 19:00.

Noi iti premiem creativitatea si ingeniozitatea printr-un voucher de 100 de lei cu care poti face cumparaturi la oricare dintre evenimentele noastre din anul 2015! Ai lista completa a urmatoarelor editii aici.

A doua poza care va fi desemnata castigatoare va fi aleasa si premiata de partenerii nostri de la Photo Hobby si va primi un voucher de cumparaturi de la ei din magazin in valoare de 200 lei! Le poti vizita magazinul online aici, dar au si magazin fizic in centrul vechi din Bucuresti.

Fotografiile se pot posta si inscrie in concurs pana pe data de 13 septembrie, inclusiv. Castigatorul va fi anuntat pe data de 16 septembrie 2015, pe baza propriilor criterii de selectie. Vom mentiona ce ne-a placut cel mai mult la fotografia aleasa.  Fotografiere placuta!

 

*foto din prezentare este realizata de Larisa Tandem Photo