Ateliere- editia a6-a,  Blog

History Escape Room

escape room

 

ESCAPE THE ROOM este un concept relativ nou care a prins amploare. Este un joc de echipa, de logica, dar si de divertisment. History Escape vine la Bounty Fair, in weekendul 27-28 iunie, intre 11:00 si 20:00, si ameneajeaza o camera care va spune o poveste, iar tu vei fi ca un detectiv ingenios care elucideaza mistere.

Povestea incepe asa: “History Escape face prima oprire la mijlocul secolului al–XIX-lea. Cortina se ridica si ne dezvaluie un Bucuresti agitat, aflat intr-un proces de schimbare totala inceput cu putini ani in urma, odata cu Mica Unire. In acest Bucuresti politica se traieste intens, pasional si uneori chiar cu varsare de sange. In urma primelor investigatii apele s-au tulburat. Mahalaua rasuna si incep sa se auda nume de presupusi suspecti prin toate colturile intunecate si prin toate birturile din oras. Nu putem lasa un asemenea asasinat sa ramana nerezolvat. “

Intra an aceasta atmosfera alaturi de noi si traieste o poveste captivanta care a reusit sa tina in loc un oras intreg. Ai 60 de minute la dispozitie sa investighezi o crima care a agitat spiritele in viata politica a Principatelor Unite si a pornit un lung sir de evenimente care au culminat cu abdicarea lui Cuza.

Dat fiind faptul ca avem putin timp la dispozitie pentru a elucida crima, ar fi bine sa faceti rezervari la numarul 0755303651.

Pentru mai multe detalii despre intregul eveniment Bounty Fair dati clik aici.