Blog,  Parteneri

Larisa Tandem Foto

larisa tandem fotoLOGO larisa tandem

 

Pe Larisa Fica oamenii o cunosc drept Larisa Tandem. Este o tanara fotograf, extrem de talentata si apreciata pentru operele foto care ies din mana si aparatele ei. Noi am avut placerea sa o cunoastem si sa colaboram cu ea la Bounty Fair, editia din weekendul 27-28 iunie 2015. Atunci ea a venit cu unul dintre proiectele ei frumoase, intitulat ” Coltul cu amintiri”. Pozele pe care le-a facut atunci le puteti gasi aici.

larisa tandem foto7

Am intrebat-o ce ne poate spune despre pasiunea ei, pe scurt, si am primit urmatorul raspuns: ” E incredibil cate stari pot sa experimentez in timp ce apas pe un buton mic. Cate zambete provoc printr-o simpla declansare si, mai ales cata energie si caldura primesc intr-o fractiune de secunda cat apuc sa dau de o rotita de aparat.”

Daca aveti vreun moment important in viata voastra noi va recomandam cu caldura sa vi-l imortalizati. Nu o sa regretati niciodata ca ati facut niste poze pline de emotia momentului. Noi ne gandim ca cele mai frumoase momente din viata de la care ar trebui sa ramaneti cu poze calitative si emotionante sunt: sfarsitul de liceu si facultate, zile de nastere, logodna, cununia civila si nunta, sarcina, botezul, prima zi de scoala a copilului, aniversari in familie. Pentru acestea si alte ocazii de neuitam o puteti contacta pe Larisa.

Bine, nu uitati ca orice zi din viata voastra este demna de apreciat si cautati-va mereu motive de sarbatoare! Asta asa, offtopic. Revenind, dorim sa va aratam o mica, mica parte din pozele facute de Larisa cu diverse ocazii.

larisa tandem foto3

larisa tandem foto2

larisa tandem foto1 larisa tandem foto4 larisa tandem foto5 larisa tandem foto8

Sa aveti momente de neuitat!