Activitati- editia a 12-a,  Blog,  Concursuri

Tombola “60 de spiridusi ai lui Mos Craciun la Bounty Fair”

tombola spiridusi-mic

 

La Bounty Fair, in weekendul 19-20 decembrie 2015, la editia speciala de Craciun, veti putea participa la tombola “60 de spiridusi ai lui Mos Craciun la Bounty Fair”, astfel: la fiecare stand din cadrul targului si la fiecare atelier va exista un cadou ambalat dragut care asteapta sa il luati acasa. Langa acesta va exista un bol cu 15 biletele, dintre care doar unul este castigatorul cadoului de la acel stand/atelier. Cine poate extrage? Oricine a cumparat ceva de la acel stand sau daca este vorba de un atelier, cine a participat la un atelier.

*tombola este valabila in limita cadourilor disponibile.

Nu uitati nici de tombola Bounty Fair pozitionata la intrare. La finalul cumparaturilor si participarii la ateliere va prezentati la standul nostru de bilete si faceti dovada achizitionarii de produse sau participarii la ateliere. In functie de numarul de standuri/ateliere veti putea extrage unul sau mai multe tichete. Premiile se ofera pe loc, iar biletele necastigatoare le vom indulci cu o bomboana! 😀

Intrarea la intregul eveniment costa 5 lei de persoana, dar copiii sub 14 ani au acces gratuit. Mai multe detalii despre Bounty Fair, editia de Craciun, gasiti aici.

Alte activitati in cadrul editiei de Craciun gasiti aici.