Activitati- editia a 19-a,  Blog

Atelier de decorat cuiburi @ Bounty Fair #19

morisca

Se apropie sezonul rece, iar păsările din mediul urban caută alte surse de hrană. Noi le putem veni în ajutor, montând în grădină sau în fața blocului o hrănitoare în care să punem diferite tipuri de semințe. Sau, pentru a le oferi adăpost, le putem monta un cuib artificial în zonele în care nu mai sunt arbori bătrâni și scorburoși în care s-ar putea feri în caz de vreme nefavorabilă.

La atelierul susținut de Clubul Morișca vă invităm să învățați mai multe despre păsările din grădină și despre cum le putem ajuta, iar la activitatea practică aveți ocazia să decorați în stilul propriu o hrănitoare, un cuib sau o plăcuță decorativă. Hrănitorile și cuiburile sunt utile, au fost testate cu succes și corespund cerințelor biologice ale speciilor. Obiectele sunt realizate manual, din lemn de rășinoase, de către partenerii noștri de la Hortieco.

Pentru pictat vom folosi vopsea ecologică sau șervețele aplicate în tehnica decoupage. Suntem pregătiți și cu buline – conform temei acestei ediții –  pe care le putem aplica prin tehnica ștampilării sau cu ajutorul șervețelelor. Atelierul nu are limită de vârstă. În funcție de obiectul ales, prețul variază între 10 și 50 de lei.
Atelierul are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in data de 2 octombrie 2016 (duminica), organizat la Casa Universitarilor Bucuresti, intre orele 10:00 si 19:00.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook