Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelier de martisoare din lemn si sticla de plastic

martisor lemn

Iti doresti sa creezi martisoare pentru cei dragi? Anul acesta cele mai apreciate martisoare sunt cele lucrate manual, dar daca sunt facute chiar de tine vor fi cu adevarat speciale!

In cadrul atelierului vei avea la dispozitie forme din lemn (romburi, trifoi si fluturasi) pe care le vei putea decora cu ajutorul tehnicei servetelului si cu diferite accesorii ce pot fi lipite pe acestea.

Cost atelier, care include toate materialele folosite, indrumarea si creatia finala: 3 lei/martisor.

 

martisor sticla plasticSau poti alege sa inveti sa faci martisoare din bucati de sticla de plastic, unde sa folosesti cat mai multe obiecte reciclabile pentru o lume mai frumoasa si curata, valorificand lucruri pe care altii le arunca.

Cost atelier, care include toate materialele folosite, indrumarea si creatia finala: 3 lei/martisor.

Ambele ateliere sunt sustinute de COCOmade.

 

 

Atelierele au loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 27-28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierele se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.