Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelier de martisoare din materiale reciclate

monica dumitru222 Acest atelier promoveaza ideea de reciclare, de aceea vom face martisoare din materiale reciclabile: capace de pet, cartoane, sfoara si diverse accesorii, nasturi, margele, bucatele de dantela si de materiale, pene sau seminte si ghinde uscate.

Cei mici vor invata sa foloseasca orice materiale au la indemana pentru a se juca si a crea. Trainerul, Monica Dumitru, va fi alaturi de copii cu indrumari si sugestii.

Costul atelierului este de 10 lei pentru confectionarea unui martisor si include toate materialele necesare si indrumarile oferite pe tot parcursul activitatii.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 27-28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.