Activitati- editia a 19-a,  Blog

Atelier de origami @ Bounty Fair #19

origami-alexandra

Alexandra Baranyi va invita in lumea sa magica, a hartiei colorate, pe care o impatureste cu maiestrie, folosind tehnica mult indragita, origami.

Origami este arta japoneza de modelare a hartiei, avand o varietate de beneficii atat pentru copii, cat si pentru adulti. Aceasta tehnica este extrem de eficienta in dezvoltarea emotionala si intelectuala la copii, ajuta in definirea autocontrolului si sporeste concentrarea tuturor celor care o practica. In plus, este o metoda garantata de distractie si totodata de relaxare, tocmai buna pentru weekend.

origami-alexandra2  origami-alexandra3

Costul atelierului este de 5 lei pentru a se acoperi costul materialelor, insa odata intrati la atelier se pot face chiar mai multe modele.

Realizarea unui model dureaza intre 5 si 20 de minute, depinde de nivelul de dificultate al acestuia. Pentru a participa la workshop nu este nevoie decat de putina energie si dorinta de a invata, indemanarea se obtine pe parcurs.

Nu exista limita de varsta, asa ca cei mici pot participa si impreuna cu parintii sau bunicii.

Atelierul are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in weekendul 1 si 2 octombrie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul este permanent pe durata evenimentului, programul de vizitare fiind in ambele zile intre 10:00 si 19:00.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook