Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Atelier de papusi, din linguri; de Dragobete

handmade4u-atDe Dragobete, echipa Handmade4U a pregatit un atelier foarte haios, care este destinat atat copiilor, cat si adultilor care stiu ca joaca nu are varste, mai ales cand vine vorba de handmade.

Astfel, te invitam sa realizezi prima ta papusa dintr-o lingura de lemn. Stai fara griji, nu trebuie sa “imprumuti” lingura de lemn din bucatarie! 😀 Vei primi toate materialele necesare la atelier si vei avea parte de instructiuni si sugestii pentru a personaliza papusa asa cum iti doresti!

 

 

handmade4ub

Este cu siguranta un cadou inedit pentru o persoana draga, mai ales ca este facut cu mana si pasiunea ta! Asa ca nu mai sta pe ganduri!

 

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.

 

 

 

Video de prezentare, realizat de Victor Radu Photography: