Activitati editia a 18-a,  Blog

Atelier de papusi pirat @ Bounty Fair #18

cuteidea

Confectionarea figurinelor din linguri constituie o activitate foarte placuta atat pentru copii cat si pentru parinti, deoarece isi pot da frau liber imaginatiei, iar figurina realizata poate fi o papusa, un ornament sau un cadou.

Sa ne apucam de lucru cu curaj, confectionand o serie de figurine jucause si pentru ca este vara ne gândim la mare, iar copilasilor le plac povestile, am hotarat ca este o idee minunata sa confectionam impreuna o poveste cu pirati si “piratese”.  Confectionarea figurinelor din linguri dezvolta aptitudinile manuale ale celor mici, aducand multa bucurie copiilor atat in timpul lucrului cat si dupa aceea. Figurinele  pot fi utilizate la jocul copiilor de-a teatrul de papusi, ei putand pune in scena povestile preferate.

Costul de participare la atelier  este de 10 lei pentru o papusica, iar pachetul de 3 bucati ( mama, tata si copilul pirat)  este 25 lei. Pretul include toate materialele necesare desfasurarii atelierului si indrumarea trainerului pe toata durata activitatii.

Atelierul este sustinut de Cute Idea.

Atelierul are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in weekendul 16-17 iulie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul este permanent pe durata evenimentului, programul de vizitare fiind in ambele zile intre 10:00 si 20:00.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Event pe Facebook