Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Atelier de personalizat brelocuri, de Dragobete

artia2

 

De Dragobete iti sarim in ajutor in cautarea ta de cadouri deosebite pentru jumatatea ta! La Bounty Fair, pe langa targul artistilor romani, din care poti achizitiona ceva dragut pentru cadoul tau, ai posibilitatea si sa personalizati obiecte in cadrul atelierelor de creatie!

Unul dintre ateliere este sustinut de Asociatia Artia, care te va indruma in personalizarea unui breloc. Vei avea la dispozitie mai multe tipuri de modalitati de personalizare pentru a alege exact ce-ti place. Noi recomandam cu entuziasm brelocurile fata-baiat, ca un cadou sentimental, ideal pentru cea mai frumoasa sarbatoare romaneasca a iubirii, Dragobetele!

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.