Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Atelier de personalizat ceasuri- de Dragobete

ceasuri De Dragobete ai parte de un atelier deosebit in care poti personaliza un ceas cu mana ta si sa-l oferi cu drag persoanei iubite!

Echipa de la Asociatia Artia iti va fi alaturi cu indrumarile de care ai nevoie in realizarea unui cadou deosebit! Ceasurile le poti personaliza prin mai multe metode:

– le poti picta cu acrilice, conform dorintei si imaginatiei tale, cu sau fara sabloane

– poti folosi tehnica picturii pe apa si apoi imprima desenul creat de tine direct pe ceas (rezultatul este similar cu cel din imagini)

– poti folosi mesaje si modele printate si aplicate pe ceas conform imaginatiei tale

– poti combina tehnici in dezlantuirea creativitatii tale

 

artia- ceas bufnita mic artia-4 artia-2

 

De asemenea, folosind tehnica picturii pe apa vei putea personaliza si alte obiecte foarte simpatice, tocmai bune de oferit cadou.

artia-6 artia-7

 

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.