Activitati editia a 16-a,  Blog

Atelier de pictat cuiburi artificiale pentru pasari


Atelier Clubul Morișca  Bounty Fair  24 aprilie 2016

 

Cand pomii imbraca haine albe și pasarile ciripesc de zor, e tare placut sa petreci timp in natura si sa te bucuri de aceste franturi de frumos. Insa, in natura, echilibrul nu s-a mai pastrat asa de bine. De exemplu, in zonele urbane, acolo unde arborii batrani si scorburosi sunt tot mai rar intalniti, este nevoie de instalarea cuiburilor artificiale, astfel incat pasari precum pitigoiul mare, pitigoiul albastru, ticleanul, macaleandrul, graurul sau alte specii sa-si poata creste puii, dupa ce ouale au fost clocite.

Clubul Morisca va propune atelierul de pictat cuiburi artificiale din lemn, pentru cei care doresc sa ajute pasarile salbatice. Pe langa partea educativa, participantii se vor relaxa pictand sau decorand cu tehnica servetelului cuiburile concepute special pentru pasarile din gradina. Cuiburile au fost testate, respecta cerintele biologice ale speciilor si vom utiliza vopsea ecologica, pe baza de apa.

In afara de cuiburi, veti putea alege si placute decorative din lemn care pot fi pictate si apoi oferite unei persoane dragi. In functie de obiectul decorat, atelierul poate costa intre 10 si 50 de lei. Nu exista limita de varsta, ci oricine este bine venit sa invete si sa-si puna creativitatea la lucru.

Cand? Duminica, 24 aprilie 2016, intre orele 10:00 si 19:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Bounty Fair, editia de Florii.

Event pe Facebook

Share:

ticlean la cuib - atelier Morișca și Hortieco

Mai multe detalii despre editia de Florii si Paste a evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair gasiti aici.