Activitati editia a 18-a,  Blog

Atelier de pictat pe apa si personalizat esarfe de matase @ Bounty Fair #18

artia2

Cei care au mai participat la atelierul de pictura pe apa vor stii cat de usoara si in acelasi timp fascinanta este aceasta tehnica. Poate fi incercata atat de copii, cat si de adulti, si garantam ca la final veti spune “WOW”!

artia4

artia3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asociatia Artia este prezenta la evenimentele Bounty Fair cu aceasta tehnica minunata si de-a lungul editiilor au imprimat desenul rezultat pe o multime de obiecte din lemn: brelocuri, brose, figurine mici sau mari, evantaie, ceasuri de perete, cutiute, creioane & multe altele. De asemenea, pictura se poate imprima si pe esarfe de matase, car apoi pot fi purtate si spalate in mod normal sau le puteti oferi cadou.

Taxa de participare la atelier variaza in functie de obiectul de imprimare ales si va fi comunicata inainte de inceperea activitatii. Taxa include toate materialele necesare desfasurarii atelierului si indrumarea trainerului pe toata durata activitatii.

Atelierul are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in weekendul 16-17 iulie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul este permanent pe durata evenimentului, programul de vizitare fiind in ambele zile intre 10:00 si 20:00.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Event pe Facebook