Activitati editia a 15-a- Ziua femeii 2016,  Blog

Atelier de pictura pe esarfe de matase, de ziua femeii!

Cei care au mai participat la atelierul de pictura pe apa vor stii cat de usoara si in acelasi timp fascinanta este aceasta tehnica. Poate fi incercata atat de copii, cat si de adulti, si garantam ca la final veti spune WOW!

Asociatia Artia este prezenta la evenimentele Bounty Fair cu aceasta tehnica minunata si de-a lungul editiilor au imprimat desenul rezultat pe o multime de obiecte din lemn: brelocuri, brose, figurine mici sau mari, evantaie, ceasuri de perete, cutiute, creioane & multe altele.

artia3 artia5
artia6 artia

La editia de ziua femeii, va veti putea distra pictand pe apa si veti putea alege sa imprimati diferite obiecte. Imprimarea pe esarfa de matase va fi o noutate, realizata in premiera. De asemenea, veti putea opta pentru un evantai ca sa va pregatiti pentru o primavara calduroasa!

artia10  artia

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 5-6 martie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Ziua femeii gasiti aici.