Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelier de primavara: plantare flori

vegart-atVa invitam la un atelier primavaratic in care veti putea planta bulbi de flori pentru a-i darui persoanelor dragi sau pentru a va bucura chiar voi de ele! In cadrul atelierului veti afla mai multe despre speciile de flori de primavara.

Atelierul este sustinut de echipa Vegart Design, care va va indruma si va va povesti atat despre plantele de primavara  plantate impreuna, cat si despre tehnica realizarii terariilor si multitudinea de plante folosite pentru realizarea acestora.

Pretul atelierului difera  in functie de materialele si accesoriile folosite si va fi comunicat inca de la  inceputul atelierului in functie de alegerile facute.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 27-28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.