Activitati editia a 15-a- Ziua femeii 2016,  Blog

Atelier pentru copii: “Cum se cos nasturii?”

reparatii

Atelierul de reparatii, pe langa activitatea sa bine cunoscuta, despre care puteti citi aici, va sustine si un atelier foarte simpatic, pentru cei mic, in care ii va invata cum sa coasa un nasture.

In urma acestui atelier, copiii vor invata sa foloseasca acul si ata, vor stii fiecare tip de nasture cum trebuie cusut ca sa arate bine si ca sa fie rezistent si vor afla cum sa innoade restul de ata pentru a pastra esteticul hainutei.

Deci, parinti, nu va mai trebui sa scoaseti niciodata un nasture! Cei mici vor deveni maestri si se vor distra in acelasi timp alegand culorile potrivite si uneori folosind un degetar.

reparatii2

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 5-6 martie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Ziua femeii gasiti aici.