Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelier Sabbiarelli, pentru copii- colorare cu particule de marmura-de Martisor

sabbiarelli

Atelierele creative Sabbiarelli asteapta cu drag copiii de toate varstele pentru a ne pregati de Martisor. Suntem entuziasmati sa va propunem  weekend-ul acesta un  atelier Sabbiarelli prin care sa intampinam primavara cu voie buna, distractie si multa creativitate.

Sabbiarelli a pregatit o plansa special dedicata Martisorului, pe care copiii  vor putea sa o coloreze cu particule fine de marmura de Carrara, ca mai apoi sa o daruiasca  mamicilor. Pe verso-ul acestei planse se regasesc atat desenul deja colorat ca model, cat si spatiu special creat unde se poate scrie o dedicatie.

sabbi.Tehnica este simpla: un desen pre-tăiat, o tăvită, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate si mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distractiei cu Sabbiarelli.

Desenul rezultat este deosebit de stralucitor, marmura ramane  lipita pe plansa de lucru, iar culorile nu se amesteca intre ele.

Pretul unei sedinte este de 10 lei/copil.

Toate materialele necesare copiilor sunt puse la dispozitie in pretul atelierului.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 27-28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.