Activitati editia a 15-a- Ziua femeii 2016,  Blog

Atelier Sabbiarelli pentru copii, de Ziua mamei

sabbiarelli2

FELICITARE SABBIARELLATA DE ZIUA MAMEI

Atelierul creativ Sabbiarelli asteapta cu drag copiii de toate varstele pentru a ne pregati de ZIUA MAMEI.

Cadoul cel mai frumos pentru mama este acela pe care fiecare copil il realizeaza personal, lasand libera fantezia si creativitatea.

sabb. sabb2

De asemenea, atelierul este atat de haios incat si adultii ar putea sa se destinda si sa-si aminteasca de copilarie, de momentele in care faceau desene pentru mama lor. Suntem convinsi ca mamele voastre ar fi foarte impresionate si emotionate sa le surprindeti dupa atatia ani cu un desen colorat de voi!

Atelierul de saptamana aceasta va propune sa coloram cu particule stralucitoare de marmura o felicitare sabbiarellata, iar apoi pe verso fiecare copil va putea scrie o dedicatie speciala pentru mami.

Tehnica este simpla: un desen pre-taiat, o tavita, o spatula de dezlipit, fantezie, creativitate si mici doze de marmura fin pisata: iata toate ingredientele distractiei cu Sabbiarelli.

Desenul rezultat este deosebit de stralucitor, marmura ramane  lipita pe plansa de lucru, iar culorile nu se amesteca intre ele.

Pretul unei sedinte este de 10 lei.

Toate materialele necesare sunt puse la dispozitie in pretul atelierului.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 5-6 martie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Ziua femeii gasiti aici.