Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Atelier “String Art” de Dragobete

string art Te invitam sa iei parte la un atelier special de Dragobete!

“String Art” este o tehnica de handmade la care ai nevoie de o mana de cuie, o bucata de lemn, un ciocan si sfoara colorata. Apoi iti dezlanti simturile creative si umpli tabloul de culoare!

Indemanarea si inspiratia vin pe parcurs, timp in care te relaxezi infasurand sfoara pe cuie, putand crea astfel mii de modele!

Un tablou personalizat chiar de tine este un cadoul cu adevarat minunat pentru persoana iubita!!

Atelierul se adreseaza adultilor, dar este potrivit si pentru copii cu varste peste 5 ani.

Vei gasi niste modele deja conturate, cu inima, cerc, semi-luna, pe care le poti “colora” sau ai posibilitatea sa iti creezi propriul model de la zero. Alegerea iti apartine!

Costul atelierului variaza intre 15 si 25 lei, in functie de complexitate. Pretul il veti stabili in avans cu trainerul atelierului: Dumitru Monica.

 

diy-string-heart-02

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.