Activitati editia a 15-a- Ziua femeii 2016,  Blog

Ateliere sustinute de Made by You, pentru copii si adulti

 

Made by You v-a pregatit 3 ateliere de creatie, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Atelierul : lingura de lemn magica. Aici puteti da frau liber creativitatii si sa personalizati linguri de lemn pe care apoi le veti putea folosi mandri in bucatarie.

made by you

Atelier de pictat inimioare din lut alb. Veti putea alege dintre mai multe modele pe care sa le colorati apoi cu culori speciale pentru lut. Pe spate puteti scrie un mesaj special pentru o persoana draga cui veti oferi inimioara.

madebyyou

Atelier de pictura pe forme utile din ceramica: cani, cescute, boluri si farfurii. Culorile folosite vor fi speciale pentru ceramica, iar dupa un proces de ardere veti putea folosi  obiectul in bucatarie fara griji.

madebyyou2

Costurile participarii la ateliere variaza intre 10 si 50 lei in functie de obiectul ales. Inainte de atelier veti stabili cu trainerul ce obiecte veti realiza si care va fi costul.

Atelierele au loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, in ziua de duminica, 6 martie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierele se desfasoara intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Ziua femeii gasiti aici.