Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelierele ”Bucuriile primăverii”, de Martisor

Atelier Clubul Morișca 2 Bounty Fair 28 feb 2016

Clubul Morisca va propune doua ateliere care sa va intoarca cu gandul la joaca, la bucurie, la detaliile frumoase ale primaverii, indiferent de varsta voastra sau a copiilor vostri.

Primul atelier are ca materie prima lana naturala vopsita in culori vii pe care o puteti impasli cu ajutorul unor ace specifice tehnicii impaslirii (filtz). Ca baza vom folosi fetru si deasupra vor fi aplicate formele din lana. Pentru ca acest atelier are si unelte ascutite, recomandam ca varsta minima a participantului sa fie 9 ani, iar cei mai mici pot face colaj cu elemente din fetru. Posibilitatile sunt nenumarate: se pot realiza flori, mici peisaje, pasari, martisoare, figurine sau orice inseamna pentru voi ”bucuriile primaverii”.  Prețuri: incepand cu 10 lei/ obiect.

Atelier Clubul Morișca Bounty Fair 28 feb 2016

 

La atelierul de modelaj in lut avem la dispozitie lut – argila fina, naturala care poate fi usor modelata de catre orice participant, iar apoi obiectul realizat se poate usca la aer in cateva ore sau în cateva zile, in functie de dimensiuni. Va oferim unelte de lucru, sugestii sau inspiratie, instructiuni si materie prima, iar voua nu va ramane decat sa modelati obiectul dorit, pentru a intampina primavara. Preturi – incepand de la 5 lei/ obiect. Atelier fara limita de varsta.

Atelierele au loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, duminica, 28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierele se desfasoara intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.