Activitati- editia a 14-a- Martisor 2016,  Blog

Atelierul Mandalelor de catifea, de Martisor

ATELIER COLORV. 27 -28.feb

Va oferim cu drag o oaza de seninatate si relaxare, colorand cu noi Mandale de catifeaSa ne dam voie sa ne relaxam, acesta este scopul atelierului la care participantii pot alege sa coloreze chakra cea mai apropiata simturilor, intr-o imbinare profunda cu tot ce inseamna arta de a da viata prin culoare mandalei  realizata  de aceasta data din catifea moale, placuta la atingere.

Sa stimulam creativitatea si fantezia copiilor si adultilor, acesta este cel de al doilea scop al atelierului,  deoarece prin colorarea acestor mandale ei isi pot dezvalui emotiile, sentimentele, gandurile, cat si exersarea capacitatii de a se concentra. Acest atelier a luat nastere din dorinta de a face cunoscut publicului frumusetea, armonia, existenta unei ordini minunate prezenta in univers, in natura si in noi insine.

sabbi.

colcol2 col3col4

In  Orient de secole se coloreaza Mandala: printre monacii tibetani a devenit o adevarata disciplina ce practicata in mod constant si metodic, ii ajuta in cresterea lor spirituala ca si forma de meditatie.

Pentru cele mai dragi fiinte ale dumneavoastra va propunem diferite modele de mandale realizate din catifea inalta de 1 mm, ce le va permite sa deseneze in asa fel incat culorile sa fie perfect delimitate. Fundalul cat si bordurie din catifea de culoare neagra realizeaza un contrast puternic al culorilor, astfel amplificandu-se efectul acestora asupra starilor emotionale la copii cat si la adulti.

Plansa cu Mandala de catifea poate fi finisata ulterior acasa, deoarece in pret sunt incluse plansa cat si cariocile “Carioca” cu care veti putea face ultimile retusuri.

Costul de participare, care include toate materialele necesare, cat si indrumarea unui trainer, este de 25 lei. Optional, aceasta mandala se poate inrama.

Atelierul este sustinut de Colorvelvet.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 27-28 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Martisor gasiti aici.