Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Atelierul voluntarilor: confectionare brose, de Dragobete

-at

 

Vino la Atelierul Voluntarilor, unde vei invata sa confectionezi brose din material.

De Dragobete poti oferi o brose persoanei dragi facuta chiar de tine! Voluntarele Asociatiei Necuvinte te indruma in realizarea unei frumoasse brose pentru cea mai draga persoana din viata ta! Iti alegi o forma (inimioara, floricica sau trifoi) si te apuci de treaba. La final, dupa ce vei decupa, coase, lipi vei avea un accesoriu handmade facut chiar de tine!

Atelierul se adreseaza copiiilor peste varsta de 3 ani, dar nu exista limita de varsta. Pentru adulti vor exista modele mai complexe, iar imaginatia va poate purta departe! 🙂

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Atelierul se desfasoara in ambele zile intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.

Detalii despre Asociatia Necuvinte: Este un ONG care protejeaza si ajuta victimele violentei in familie prin oferirea de servicii gratuite tuturor persoanelor care le cer ajutorul. Pentru a putea sustine financiar o parte din analizele medicale, decontarea certificatelor medico-legale, consilierea juridica, dar si alte servicii, voluntarii asociatiei fac, cu mult suflet, produse handmade.  Acestea sunt oferite in schimbul unei donatii celor care doresc sa le sprijine cauza.

Bounty Fair ii felicita pentru efortul pe care-l depun si le sustine activitatea! Le vom oferi un stand in cadrul editiei de Dragobete unde sa prezinte creatiile realizate de voluntari, iar voi, daca veti dori sa ii sustineti si voi cu o donatie cat de mica veti primi un cadou caritabil 🙂

Necuvinte Necuvinte2