Activitati editia a 20-a,  Blog

Clatite Caritabile Capitan in Bucatarie @Bounty Fair #20

poster_clatite_caritabile_bounty_fair_jpg

 
– Pofta de Fapte Bune –

Ce gust au faptele bune?
Clatite Caritabile Capitan in Bucatarie vine la editia aniversara Bounty Fair – 2 ani sa ne ajute sa descoperim!

Fiecare clatită savurata, inseamnă o donatie.

Din dorinta de a crea bucurie – tot printr-o bucurie, ne vor rasfata cu aroma delicioasă a clatitelor, pentru ca apoi fericirea de a fi gustat din aroma faptelor bune, sa se transforme in ajutorul si bucuria celor pentru care se strang fondurile obținute din vanzarea clatitelor.

Cauza:

“Ramona Ion, din Dorohoi. Este studenta in anul I la Politehnica in Iasi – a intrat a treia cu media 9,94 si are o poveste extraordinara: Deosebit de inteligenta si muncitoare, a reusit sa scrie 2 carti de poezii – in conditiile in care acasa, de cele mai multe ori nu avea nici lumina, nici caldura, nici mancare. Insa dorinta ei de a-si ajuta familia si speranta la un viitor mai bun, i-au dat puterea sa infrunte neajunsurile si suferintele care i-au insotit copilaria. Acasa, Ramona are ambii părinti cu probleme de sanatate, in incapacitatea de a putea lucra, si 4 frati mai mici carora isi doreste sa le poata fi sprijin. Cu toatea acestea, a reusit sa obtina nenumarate premii I la concursuri literare, sa fie premianta la scoală si șefa de promotie, luptand mereu cu neajunsurile provocate de lipsa banilor. Este un model pentru multi dintre noi, prin vointa si perseverenta ei, si imi doresc din tot sufletul sa ii putem oferi o mană de ajutor, ca sa isi poata continua studiile si sa isi construiasca mai departe drumul pentru care s-a zbatut atat de mult.
Cel mai des, Ramona imi spune cat de recunoscătoare le este tuturor celor care ii ințeleg situatia, iar la un moment dat mi-a marturisit un vis al ei: ”Imi doresc ca la randul meu, sa ajung sa ii pot ajuta pe cei care se confrunta cu aceleasi probleme ca ale mele, asa cum si eu am parte acum de ajutor de la oamenii buni, cu suflet mare!”. Iata ce vrea sa facă Ramona prin viata ei – sa le poata fi alinare celorlalti! Dar pentru asta, are acum nevoie de spriinul nostru.” – Camelia Capitanu

Va fii spre vanzare si cea de-a doua carte scrisa de Ramona Ion – ”Calimara cu ambrozie” – fiecare carte cumparata inseamna o alta donatie pentru cauza Ramonei.

”Atunci am inteles ca viitorul meu,
Al altora si al nostru…
Depinde doar de fapte,
De faptele noastre… impreuna!”
(Ramona Ion, Vis de mâine – vol.”Calimara cu ambrozie”)

Acesta are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair.

Cand: 12-13 noiembrie 2016

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Este permanent pe toata durata evenimentului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook