Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Matching henna tattoos, de Dragobete!

henna at De Dragobete va puteti face un cadou simpatic unul celuilalt! Tatuajele “matching” sunt foarte apreciate de cei care se iubesc si exprima foarte bine atat relatia pe care cei doi o au cat si sentimentele pe care le impartasesc. Acest tip de tatuaj este vazut ca un simbol al iubirii eterne si o amintire ca fiecare face parte din ceva mai mare decat propria persoana!

Daca si voi impartasiti aceste idei puteti alege un tatuaj realizat cu henna, o substanta naturala, care coloreaza pielea temporar, pana la o saptamana.

Veti putea alege dintre mai multe modele sau puteti veni voi cu o propunere de model care va reprezinta cel mai bine.

Tatuajul este realizat de Henna Collection- Art a porter. Costul unui tatuaj difera in functie de marime si-l veti stabili in avans impreuna cu artistul.

henna2

Atelierul de tatuaje cu henna se adreseaza si celor care doresc tatuaje individuale, putand alege, de asemenea, dintre zeci de modele.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti.

Atelierul se desfasoara fara sa fie necesara o inscriere in prealabil:

– Sambata, 20 februarie, de la 16:30 pana la 19:00

– Duminica, 21 februarie, de la 10:00 pana la 19:oo.

henna3

Iubirea ia multe forme in vietile noastre. Ea stabileste relatii sanatoare intre parteneri de viata, membrii ai familiei si prieteni de suflet. In poza alaturata va prezentam iubirea dintre surori, o legatura care nu se poate pierde niciodata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.