Blog,  Expozanti

Primele 3 editii din 2016

editii viitoare 2016-mic

 

Esti artist sau artizan handmade si doresti sa expui la Bounty Fair?

Inscrierea la oricare editie Bounty Fair se poate face in urma unei invitatii din partea noastra. Astfel, ne asiguram ca produsele tale se potrivesc cu tematica anuntata. Ce poti face in acest caz? Asigura-te ca esti in baza noastra de date, completand chestionarul de aici SAU trimite-ne un mail in care sa ne prezinti produsele tale care consideri ca se incadreaza in editia la care ti-ar placea sa participi. Noi le vom analiza, poate iti vom oferi indicatii si iti vom trimite mai multe detalii legate de participare, insotite de o confirmare sau infirmare de participare.

Ce trebuie sa stii despre primele 3 editii ale anului 2016?

Fiecare editie are o tematica speciala, iar daca doresti sa participi trebuie sa te prezinti cu 80% din produse incadrate in tematica editiei. Totusi, produsele pentru copii sunt acceptate la oricare dintre editii, pentru ca cei mici au un loc special in sufletele tuturor si dorim sa ii bucuram cu fiecare ocazie!

Editia de Dragobete: “Iubeste romaneste!”, weekendul 20-21 februarie 2016.

Tematica acestei editii este iubirea. Produsele realizate de tine trebuie sa constituie o marturie de iubire pentru partener. Asta inseamna ca trebuie sa ai atat produse pentru femei, cat si pentru barbati!  Event Facebook aici.

Editia de Martisor: “Martisorul romanesc!”, weekendul 27-28 februarie 2016.

Tematica acestei editii este martisorul, desigur, si intampinarea primaverii. Asa cum am mentionat si mai sus, 80% din creatiile cu care te prezinti vor fi adaptate sa fie oferite ca martisoare, sa aiba snurulet si ambalaj dragut. Totusi, NU se poate participa cu imbracaminte si incaltaminte. Event Facebook aici.

Editia de Ziua femeii/8 martie: “Te iubesc, femeie!”, weekendul 5-6 martie 2016.

Tematica acestei editii este pretuirea femeii! Toate produsele participante la aceasta editie vor fi destinate femeilor! Va trebui sa ai solutii frumoase de ambalare pentru ca la cererea clientului sa-i poti oferi produsul deja gata de oferit cadou. Event Facebook aici.