Activitati- editia a 13-a- Dragobete 2016,  Blog

Rejuvance- sedinte gratuite de masaj facial- de Dragobete

masaj-at2

 

Bounty Fair si Rejuvance- Romania va ofera un cadou de relaxare de Dragobete!

Va asteptam la evenimentul Bounty Fair, in weekendul 20-21 februarie 2016, la Casa Universitarilor Bucuresti, intre orele 10:00 si 19:00 pentru a va primi momentele de relaxare profunda, vitalitate si reintinerire!

Ce este Rejuvance ?

Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial (prezenta in acest moment in doar citeva saloane de lux din Romania si practicata in 4 tari europene: Olanda, Marea Britanie, Grecia, Romania), ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel incurajaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata, dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine.

Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament. Rejuvance poate fi considerata o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru ca miscarile Rejuvance sunt delicate si usoare. Aceste miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor. Pe langa efectele estetice, tehnica Rejuvance are si o actiune de relaxare profunda, la nivelul intregului corp. Dupa o sedinta de aproximativ 45-60 min., ne vom simti si vom arata ca dupa o noapte de somn odihnitor.

Rezultate: Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura.
Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

Se recomanda o serie de 6 sedinte pentru efect maxim (la interval de 2-3 zile intre ele), dar rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta: ridurile superficiale dispar iar cele adanci se estompeaza, muschii fetei isi recapata tonusul, pielea va fi mai luminoasa, mai proaspata.

Alte beneficii:

– Relaxarea intregului corp
– Stare de bine si multumire
– Pofta de viata
– Disparitia durerilor de cap sau umeri
– Reechilibrarea sistemului nervos
– Inlaturarea asimetriilior faciale
– Disparitia incordarii maxilarului
– Imbunatatirea respiratiei
– Cresterea optimismului

Daca doriti si mai multe detalii despre acest masaj puteti urmari emisiunea de aici.

Sedintele de masaj au loc in cadrul evenimentului de handmade romanesc Bounty Fair, din weekendul 20-21 februarie 2016, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti. Programul in ambele zile este intre orele 10:00 si 19:00, fara sa fie necesara o inscriere in prealabil.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 5 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani pot intra gratuit. Mai multe detalii despre editia de Dragobete gasiti aici.