Activitati editia 24 - Editie de Florii & Pasti,  Blog

Activitati AVON @Bounty Fair#24

PowerPoint Presentation

Avon Romania ofera machiaje de zi gratuite in cadrul editiei Bounty Fair din weekendul 8 – 9 aprilie 2017, intre orele 11:00 si 15:00 , la standul sau din cadrul targului. Locatia evenimentului Bounty Fair este Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46).

Durata unui machiaj este de aproximativ 15 minute. Programarea se face la fata locului, iar doritoarele care nu apuca sa se inscrie in acest interval vor stabili cu echipa AVON o intalnire la sediul lor pentru a beneficia de acelasi machiaj de zi gratuit. Toate detaliile acestei campanii le gasiti la standul AVON.

tombola avon

La standul AVON, din cadrul Bounty Fair, editia din 8-9 aprilie 2017, veti putea participa la tombola, avand sansa sa castigati unul dintre cele 20 de premii pe zi, la alegere dintre mai multe categorii de produse AVON. Inscrierea la tombola se face la standul lor, prin completarea unui tichet, iar la finalul fiecarei zile se va face extragerea. Castigatorii vor fi anuntati prin SMS si stabilit cu fiecare modalitatea de ridicare a premiului. Standul si tombola AVON sunt permanente pe durata evenimentului Bounty Fair.

 

Despre Bounty Fair – editia de Florii si Pasti

Cand: 8 – 9 aprilie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucurest

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook