Blog

Activitati de weekend 14-15 Octombrie

Idei de Petrecere a Timpului Liber în Weekend 14-15 octombrie FB R

 

Partenerul nostru media, Gokid, va propune in fiecare saptamana activitati pentru weekendul care urmeaza pentru familiile cu copii.

Vineri – 13 octombrie 2017


Festival de teatru
1. Continua si in acest weekend cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfasoara sub titlul „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” si ofera celor mici un program complex de educatie teatrala si culturalizare.
Ateliere
2. Din octombrie se redeschide Atelierul de la Muzeul National al Taranului Roman pentru gradinite, scoli, licee, dar si pentru copiii adusi de bone, bunici si/sau parinti.

Sambata – 14 octombrie 2017

Ateliere
3. Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligentei emotionale, la Clubul Copiilor Isteti! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde isi va antrena mintea, isi va descoperi si constientiza emotiile, dar va invata sa le si gestioneze.
4. Incep cursurile de fizica ITiny® de la ITsMAGIC® destinate copiilor cu varste cuprinse intre 10-16 ani. Cursul, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase, nu ridicam un zmeu de care e prinsa o cheie metalica, asa cum a facut Benjamin Franklin).

5. Atelier Iglu – Oraselul Cunoasterii pentru Copii +5 Ani. Cu mic cu mare vom construi cate un iglu! Iglu Micul architect din tine va fi incantat sa calce pe urmele lui Amundsen si sa inalte, cu mainile goale si fara manusi, un iglu prototip!

Weekend minunat sa aveti!

Acest articol este scris in parteneriat cu Agenda Bio, pe baza informatiilor gasite pe GoKid.

Pentru mai multe informatii, click aici.