Activitati editia 22 - Martisor 2017,  Blog

Atelier de creativitate si lucru manual @Bounty Fair #22

loredana_stafie_blank

 

Georgia’s Collections, atelier de creativitate si lucru manual.

Activitate: Realizarea unui tablou de primavara care poate fi pastrat sau daruit unei persoane dragi. Intrucat nu ocupa mult spatiu (dimensiune: model 1- lungime aprox 16 cm, inaltime: aprox 10.5 cm si model 2- lungime: aprox 11 cm si inaltime: aprox 15 cm) poate fi usor lasat la vedere, pentru a binedispune si relaxa si de a aminti de persoana draga.

Fiecare participant isi va alege o coala, fundalul dorit pentru tablou. Aceasta va fi pliata pe jumatate si pentru fiecare jumatate se va plia in josul ei inca un mic segment  ce va fi folosit ca suport ( tabloul va avea forma de triunghi) insa nu se vor lipi in prima instanta, deoarece vor incurca la lipit si colorat, ci doar vor defini conturul tabloului.

Pentru  prima jumatate a tabloului, fiecare participant va alege din multimea elementelor de primavara: flori (lalele, ghiocei, margarete, albastrele, liliac etc), copaci, soare, buburuze, fluturi, frunze, verdeata.

IMPORTANT: atelierul urmareste creativitatea, participantii pot completa si desena tabloul dupa bunul plac si pot imbina diverse elemente!!! Sunt puse si creioane colorate la dispozitie pentru a da mai multa culoare tabloului.

De asemenea, o parte din imaginile puse la dispozitie pentru lipit vor putea fi colorate (in special pentru copii sau pentru cei care vor sa se recreeze prin desen si colorat).

Vor fi 5 mesaje de primavara care vor fi lipite pe a doua jumatate a colii.

La final se vor  vor mai plia inca o data segmentele de jos, ulterior se vor si lipi cele doua capete si se va forma triunghiul.

Vom confectiona si suport  pentru  tablou, participantii vor folosi un rotund care se va plia si se va lipi de tablou, pentru a-l fixa mai bine (se poate folosi la alegere orice culoare). Pentru tablourile care vor fi confectionate pe lungime nu va fi nevoie de suport, intrucat acestea  au stabilitate.

Pretul atelierului este de 10 lei – 1 tablou (toate materialele necesare: coli, lipici, creioane colorate, imagini si mesaje – intra in pretul atelierului).

Varsta participanti:  copiii peste 3 ani- fara limita de varsta, deschis pentru fiecare persoana care doreste sa creeze si sa se relaxeze.

Acesta are loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere.

Cand: 25-26 februarie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Atelierul este permanent pe durata evenimentului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook