Activitati editia 25,  Blog

Ateliere pentru copii @Bounty Fair #25 editie in aer liber

mai_muulte

Bounty Fair aduce mereu bucurii si copiilor, oferindu-le ateliere creative, foarte amuzante si totodata educationale.

Fiecare editie are ateliere unicate (pe care nu le veti mai intalni la alte editii) si cateva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satura niciodata.

Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia.

 

 • (nou) Atelier “Unicubeu” – Vara asta se anunta plina de culori magice si sclipitoare,datorita atelierului “Unicubeu”,unde vom invata impreuna cum sa devenim unicorni prin bentite. Asa ca haidem sa inveselim strazile Bucurestiului prin creatiile noastre unice. Pretul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

Unicubeu_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (nou) Atelier EcoArt – “Motto: Arta, nu gunoi!”, reprezinta o forma de exprimare artistica in care sunt folosite diferite obiecte la a caror folosinta s-a renuntat. In cadrul atelierului se vor realiza lucrari inedite folosind deseuri din plastic, hartie, carton, textile, metal etc. In functie de complexitatea lucrarii realizate si timpul alocat, taxa este cuprinsa intre 10 si 25 lei. Atelierele sunt sustinute de Cornelia Georgescu, artist plastic independent, preocupata de reciclarea artistica a deseurilor sub duverse forme de obiecte ornamentale menite sa ne inveseleasca ambientu.

EcoArt_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier pictura pe apa asociatia Artia va fi prezenta  cu  atelierul de pictura pe apa. Doritorii vor putea picta pe apa, dupa care vor personaliza si diverse obiecte din lemn cu tematica pascala sau alte figurine amuzante. Efectul este surprinzator, iar tehnica este chiar deosebita, asa ca recomandam tuturor sa incerce.

artia_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier culoare si catifea – Colorvelvet– plansele oferite presupun imaginatie si creativitate iar tematica poate sa fie aleasa in functie de starea de spirit. Pret incepand de la 15 lei in functie de plansa selectata si dificultatea acesteia (pretul include si un set de carioci).

Colorvelvet

 

 • Atelier Sabbiarelli –  Plansele de colorat cu particule de marmura de la Sabbiarelli sunt un mod de joaca foarte distractiv pentru cei mici, totodata stimuland creativitatea si dezvoltarea diferitor aptitudini.  Pretul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

Sabbiarelli

 

 • Atelier de olarit – Olaritul si modelatul sunt cele mai stravechi indeletniciri ale omului. Tehnicile de lucru folosite vor fi: modelare cu mainile si lucru cu roata. Mesterul popular Cristian Munteanu iti va oferi indicatiile necesare pentru a iti crea propriul vas. Si nu va faceti griji, lutul nu pateaza si nici nu il poti strica. Asa ca vino si participa cu toata increderea! Se poate participa la atelier indiferent de varsta, iar experienta garantam ca o sa fie memorabila. Costul atelietului este 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

olarit_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier papusi din linguri din lemn cu trasaturi asiatice – ducem mai departe povestea lui Lingurel si a doamnei Lingura cu personaje foarte dragalase din misteriosul univers asiatic. Cu trasaturi frumoase si vesele, acestea le vor zambi jucaus copiilor de pe lingurile de lemn pictate si decorate chiar de ei. Scopul atelierului este dezvoltarea abilitatilor creative, de invatare, dar si a ideii de socializare si interactiune. Pret atelier: 15 lei (linguri mic), 20 lei (linguri mari) – toate materialele necesare intra in pretul atelierului). Atelierul este sustinut de catre reprezentantii  Asociatiei Culturale Sarang Hanguk.

linguri_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier String art – arta de a decora utilizand doar sfoara colorata, cuie si o baza de lemn. Acest atelier este foarte apreciat in intreaga lumea, deoarece implica creativitate, viziune in spatiu, distractie, dar si pentru ca nu are limita de varsta. Costul atelierului este 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

string art_ateliere_pentru copii_mai

 • Atelier de origami – Un patrat colorat de hartie poate parea nesemnficativ, dar daca, prin magie, pliezi hartia de cinci ori, tup-tup, apare un iepuras! Si tot acelasi patrat poate deveni un semn de carte in forma de inima, petru a nu pierde randul sau gandul cand citesti, si, n-ai sa crezi, dar se poate transforma si intr-o cutiută in forma de stea. Costul atelierului este 5 lei un model, 10 lei 2 sau 3, 15 lei 4 sau 5 (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

origami_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (nou)Atelier semne de carte pictate manual –  Iubitorii de carti sunt fascinati de atelierul de semne de carte pictate manual. Pline de culoare si sensibilitate, acestea devin cadoul perfect ei insisi sau chiar pentru cineva drag. Cu motive florale, inspirate din natura, sau imbiindu-ne la visare, printre necunoscute planete si galaxii, acestea pun la incercare imaginatia si indemanarea micilor creatori. Materiale folosite: nanghin, tapet, culori acrilice, lac. Pret atelier: 25 lei- toate materialele necesare intra in pretul atelierului). Atelierul este sustinut de catre reprezentantii  Asociatiei Culturale Sarang Hanguk.

semne de carte_pentru copii_mai

 

 • (nou) Atelier SeedsArt – Arta cu semințe – engl. Seeds Art, reprezinta o forma de exprimare artistica a creatiei imaginate in care, mediul artistic folosit pentru redare este reprezentat de diferitele seminte de plante alese coloristic, dar sși ca forma și textura. In functie de complexitatea si timpul alocat realizarii lucrarii, costul atelierului este intre 20 si 35 lei. Atelierul este sustinut de Constantin Serban, artist plastic independent, ecolog si psiholog, fondatorul terapiei prin arta verde, coordonatorul Atelierelor de creativitate GreenArts de care au beneficiat pana in prezent peste o mie de copii.

SeedsArt_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier: Tehnica decoupage: in asteptarea verii…. vom decora la alegere evantaie, pungute pentru lumanari si lampioane (pe langa obisnuitele obiecte din lemn) cu tehnica serveteluiui – servetele, pensule, adeziv, rabdare si multe zambete)! Valoarea atelierului este cuprinsa intre 10 si 30 ron in functie de obiectul ales pentru decorare. Atelierul este sustinut de Coloritoria.

coloritoria_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (nou) Atelier fluiere din hartie colorata – Cristine Handmade a pregatit un atelier pentru cei mici vesel si colorat. Costul atelierului este 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).

fluiere_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (nou) Atelier pictura pe ceramica Flori nemuritoare: fiind luna florilor vom picta decoratiuni pentru casa si gradina – Flori nemuritoare tridimensionale, realizate manual din lut alb, ars la 1200 grade C. Costul atelierului este 20 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului). Obiectul pictat poate infrumuseta glastra de acasa ori gradina din fata casei sau poate constitui un cadou unicat pentru persoanele dragi. Participarea – fara limita de varsta. Atelierul este sustinut de Ch’artist.

flori_nemuritoare_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier de personalizat tricouri si genti din panza – ZOOT : Echipa de la ZOOT vine la Bounty Fair cu un atelier fain de personalizat tricouri si genti din panza, pe baza de stencil-uri si spay-uri colorate. Atelierul nu are limita de varsta, modelele fiind adaptate la gusturi diverse, important este sa va distrati si sa va creati propriul tricou si/sau gentuta, de purtat cu mandrie! Costul atelierului, care include toate materialele necesare, este 25 lei pentru tricouri si 10 lei pentru gentile de panza.

zoot_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier: “O poveste intr-un ghiveci”  – alaturi de echipa Vegart copii vor descoperi universul divers al plantelor si al naturii si se vor familiariza cu lumea plantelor si a biodiversitatii naturii. Echipa Vegart va va indruma si va va povesti despre plantele folosite in aranjament si va va ajuta sa creati povestea din jurul lor, atat cu accesorii cat si cu materiale reciclate (hartie, carton, plastic, etc). Pretul atelierului este intre 20 si 25 de lei in functie de materialele si accesoriile folosite, si va fi comunicat de la inceputul atelierului in functie de alegerile facute.

vegart_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (doar sambata, 20 mai intre orele 10-16) Asociatia Cercetasii Muntilor va crea un colt de cercetasie – se ridica un cort de tabara, iar in fata si langa cort se vor organiza ateliere de noduri ( pot invata pe doritori cateva noduri cercetasesti), vor avea si momente in care vor canta, si mai ales vor organiza jocuri specifice.

 

cercetasi_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (doar sambata, 20 mai) (nou) Ateliere de quilling si de confectionat bijuterii – intre orele 10.00 – 14.00 cei de la Igloo after-school vor arata participantilor la ateliere fascinanta lume quilling si a bijuteriilor.

Atelier quilling  – 10.00 – 10.50; 11.00-11.50 – Tarif: 25 lei/copil – facilitator: Sevi Grecianu

Atelier de confectionat bijuterii – 12.00-12.50, 13.00-13.50 – Tarif: 25 lei/copil – facilitator: Sevi Grecianu

Ateliere de colaje – 18.00 – 20.00 – 20 lei/copil – facilitator: Armina Calarasu

quiling_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (doar sambata, 20 mai) (nou) Ateliere de GO si de sah – intre orele 14.00 – 20.00 cei de la Igloo after-school te provoaca la un joc de sah sau go 🙂

Atelier GO – 14.00 – 16.00 – 15 lei/copil – facilitator: Marius Ion

Ateliere sah – 16.00  –18.00– 20 lei/copil – facilitator: Niculae Aurelian

GO si sah_ateliere_pentru copii_mai

 

 • (doar duminica, 21 mai) (nou) Ateliere creative – copacei cu flori si forme inimoase – veselie, culoare si muuulta creativitate. Copacel cu flori – durata acestui atelier va fi de 15 min, iar pretul de participare de 10lei. Forme inimoase – Durata acestui atelier va fi de 10 min cu pretul de 10lei.

atelier4_ateliere_pentru copii_mai

 

 • Atelier modelaj lut si pictura pe ceramica –  Joaca cu lutul este in primul rand un exercitiu de imaginatie si creativitate pe langa dezvoltarea coordonarii miscarilor, a motricitatii fine si a dobandirii cunostintelor minime despre proportionalitate. Atelierul este tinut de Zonta Club Valea Prahovei.

zonta_ateliere_pentru copii_mai

 

Atelierele au loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere.

Cand: 20-21 mai 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Atelierele sunt permanente pe durata evenimentului.

Atelierele se adreseaza copiilor de peste 3 ani.

Trainerul va adapta complexitatea acestuia in functie de varsta copilului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 20:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook