Activitati editia a 27-a,  Blog

Activitati pentru cei mari @Bounty Fair #27 editie in aer liber

ateliere_pentru-cei-mari_atelier_iulie_web

Bounty Fair nu ii uita nici pe cei mari! Mergem pe ideea ca trebuie sa pastrezi pentru totdeauna in suflet copilul din tine, astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o viata fericita. Si cum arta nu tine cont de varsta, ci de iubirea fata de aceasta, noi te invitam sa intri in lumea magica a creatiilor si sa te bucuri de toate atelierele pe care le vei intalni in cadrul evenimentului nostru.

Daca iubesti arta, in orice forma a ei, sau daca apreciezi evenimentele creative, BountyFair este iesirea din rutina de care ai nevoie, fiind creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ ce se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti.

  • (NOU) Atelier cupru – Icrus va tine atelier gratuit pentru cei dornici sa invete sa creeze o bratara din cupru sau o pereche de cercei. Obiectul creat de participant ii va apartine, de aceea exista o limita: 10 bratari si 20 de perechi de cercei.

icrus_atelier bijuterii_atelier_iulie

 

  • (NOU) Atelier Dreamcatcher –  Dreamcatcher-ul este unul dintre cele mai fascinante obiecte traditionale, fiind destinat alungarii viselor negative. Daca te-ai intrebat vreodata cum sunt facute dreamcatcherele si ai vrea sa iti creezi propria plasa de vise, vino weekendul acesta la atelierul sustinut de Veronica, de la Catch a Dream. Durata medie este de 30 minute, iar pretul: 15 lei

dreamcatchers_atelier_iulie_2

 

  • Atelier “Pictura pe apa” – Asociatia Artia va fi prezenta cu atelierul de pictura pe apa, iar adultii vor vedea cum efectul este placut si surprinzator. Tehnica este chiar deosebita, asa ca recomandam tuturor sa incerce! Nu este o activitate dedicata doar copiilor, ci una care are ca scop si relaxarea celor mari.

artia_atelier_iulie_22

 

  • Atelier de olarit – Cei mari stiu ca olaritul si modelatul sunt cele mai stravechi ocupatii ale omului. Tehnicile de lucru folosite vor fi: modelare cu mainile si lucru cu roata. Mesterul popular Cristian Munteanu iti va oferi indicatiile necesare pentru a crea propriul vas pe placul tau. Deoarece lutul nu pateaza si nici nu il poti strica, vino si participa cu toata increderea! Se poate participa la atelier indiferent de varsta si garantam ca experienta o fie memorabila. Costul atelietului este 15 lei, toate materialele necesare fiind incluse in pretul atelierului.

olarit_atelier_iulie_22

 

  • Atelier “Culoare si catifea” – Colorvelvet–  Cei mari se vor ghida dupa imaginatie si creativitate, iar tematica poate sa fie aleasa in functie de starea de spirit. Pret incepand de la 15 lei in functie de plansa selectata si dificultatea acesteia, in pret fiind inclus coloratul cu carioci.

colorvelvet_atelier_iulie_2

 

  • (Nou) Atelier “Bratari creative”. Imaginatia poate fi sclipitoare, asa ca aceasta trebuie folosita cat mai creativ! Adultii isi vor putea crea propriile bratari din pietre semi-pretioase, in functie de imaginatia lor. Atelierul este sustinut de Sorina Aioanei, de la AiSo Bijoux. Pretul pentru fiecare bratara este 25 lei/buc, toate materialele necesare fiind incluse in pretul atelierului.

bratari_creative_atelier_iulie_2

  • Atelier de personalizat tricouri, sacose si saculeti – In cateva minute poti simplu si usor sa-ti creezi un tricou, o sacosa sau un saculet care sa te reprezinte! Oricine poate aplica tehnicile utilizate (de la simpla colorare a unui desen imprimat, pana la creatii proprii). Timpul alocat este de 30-45 minute, iar costul atelierului este 25 ron, in acest pret fiind inclus un produs de personalizat la alegere si toate consumabilele si instrumentele necesare. Atelierul este sustinut de catre GetFunky.

GetFunky_22

 

Activitatile au loc in cadrul Evenimentului Bounty Fair, in zona de ateliere.

Cand: 8 – 9 iulie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Atelierele sunt permanente pe durata evenimentului.

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 20:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook

Ativitati pentru copii @Bounty Fair #26

Lista brandurilor participante @Bounty Fair #27