Activitati editia 22 - Martisor 2017,  Blog

Standuri caritabile @Bounty Fair #22

 

martisor_ong_2

In cadrul evenimentului Bounty Fair avem  5 standuri caritabile prin care care sprijinim ONG-uri, asociatii si alte actiuni umanitare.

La editia de Martisor din 25-26 februarie 2017 acestea sunt:

  • Fundatia Sf. Dimitrie –  sprijina de 20 de ani integrarea sociala a copiilor din medii defaforizate si a familiilor lor prin programe socio-educative desfasurate in cadrul Centrului pentru Educatie si Sprijin Comunitar. Peste 2500 de persoane ( copiii si familiile lor ) au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile oferite: hrana, educatie, dezvoltare pesonala, sanatate, sprijin social, moral si psihologic, formare si integrare profesionala.
  • Asociatia Misena – este o organizatie nonprofit care organizeaza actiuni umanitare, caritabile, de acordare de sprijin material persoanelor cu nevoi speciale.
  • Bratara Sperantei pentru Teodora –  Teodora  s-a nascut cu o boala genetica foarte rara, si anume cu Nev Congenital Melanicitic Gigantic cu leziuni satelite si risc crescut de melanom. Datorita bolii genetice rare aceasta nu poate fi tratata in Romania. Teodora are nevoie de  4 operatii si pentru asta parintii acesteia au nevoie de suma de peste 100.000 dolari. Primele 4 operatii au fost sustinute financiar de catre ei si ajutorul unor oameni inimosi si a unor fundatii, din Romania si America, care au acoperit impreuna costurile operatiilor, care au fost in jur de 90.000 dolari. Aceste costuri implica operatiile, tratamentul, recuperarea, transportul si alimentele. Bratara Sperantei pentru Teodora sunt bijuterii din pietre semipretioase insirate cu drag de mama Todorei pentru a strange bani.
  • Work At Home Moms Romania – Asociatia Work At Home Moms sprijina mamele care cauta echilibrul dintre viata de familie si viata profesionala.  Produse si servicii de soi, create de SUPER MAME (jucarii, haine, home &deco)
  • Zonta Club Valea Prahovei  – misiunea asociaţiei il constituie: promovarea şi imbunatatirea statutului femeilor din Romania, in mediul economic, social, cultural si educaţional, pe plan national si international, respectand principiul egalitatii de sanse si recunoasterea si promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabila a drepturilor omului; Imbunatatirea cadrului legislativ si a metodologiilor de aplicare a legilor prin proiecte de modificare legislativa si actiuni de advocacy , proiecte ce vor fi sprijinite de Comisia de Promovare si imbunatatire a Statului Femeilor, denumita generic Comisia L.A.A. (Legislative Awareness and Advocacy); Scopul participarii la aceasta editie este sa stranga fonduri pentru construirea unui centru in Prahova pentru asistarea victimelor violentei.

Le gasiti in cadrul Evenimentului Bounty Fair.

Cand: 25-26 februarie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook