Activitati editia 23 - Ziua femeii 2017,  Blog

Standuri caritabile @Bounty Fair #23

ziua_femeii_ong

 

In cadrul evenimentului Bounty Fair avem  3 standuri caritabile prin care care sprijinim ONG-uri, asociatii si alte actiuni umanitare.

La editia de Ziua Femeii din 4 – 5 martie 2017 acestea sunt:

  • Bratara Sperantei pentru Teodora –  Teodora  s-a nascut cu o boala genetica foarte rara, si anume cu Nev Congenital Melanicitic Gigantic cu leziuni satelite si risc crescut de melanom. Datorita bolii genetice rare aceasta nu poate fi tratata in Romania. Teodora are nevoie de  4 operatii si pentru asta parintii acesteia au nevoie de suma de peste 100.000 dolari. Primele 4 operatii au fost sustinute financiar de catre ei si ajutorul unor oameni inimosi si a unor fundatii, din Romania si America, care au acoperit impreuna costurile operatiilor, care au fost in jur de 90.000 dolari. Aceste costuri implica operatiile, tratamentul, recuperarea, transportul si alimentele. Bratara Sperantei pentru Teodora sunt bijuterii din pietre semipretioase insirate cu drag de mama Todorei pentru a strange bani.
  • Work At Home Moms Romania – Asociatia Work At Home Moms sprijina mamele care cauta echilibrul dintre viata de familie si viata profesionala.  Produse si servicii de soi, create de SUPER MAME (jucarii, haine, home &deco)
  • Zonta Club Valea Prahovei  – misiunea asociaţiei il constituie: promovarea şi imbunatatirea statutului femeilor din Romania, in mediul economic, social, cultural si educaţional, pe plan national si international, respectand principiul egalitatii de sanse si recunoasterea si promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabila a drepturilor omului; Imbunatatirea cadrului legislativ si a metodologiilor de aplicare a legilor prin proiecte de modificare legislativa si actiuni de advocacy , proiecte ce vor fi sprijinite de Comisia de Promovare si imbunatatire a Statului Femeilor, denumita generic Comisia L.A.A. (Legislative Awareness and Advocacy); Scopul participarii la aceasta editie este sa stranga fonduri pentru construirea unui centru in Prahova pentru asistarea victimelor violentei.

Le gasiti in cadrul Evenimentului Bounty Fair.

Cand: 4- 5 martie  2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook