Activitati editia 24 - Editie de Florii & Pasti,  Blog

Standuri caritabile @Bounty Fair #24

florii_ong

In cadrul evenimentului Bounty Fair avem  4 standuri caritabile prin care care sprijinim ONG-uri, asociatii si alte actiuni umanitare.

La editia de Florii din 8 –9  aprilie 2017 acestea sunt:

  • Work At Home Moms Romania – Asociatia Work At Home Moms sprijina mamele care cauta echilibrul dintre viata de familie si viata profesionala.  Produse si servicii de soi, create de SUPER MAME (jucarii, haine, home &deco).
  • Zonta Club Valea Prahovei  – misiunea asociaţiei il constituie: promovarea şi imbunatatirea statutului femeilor din Romania, in mediul economic, social, cultural si educaţional, pe plan national si international, respectand principiul egalitatii de sanse si recunoasterea si promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabila a drepturilor omului; Imbunatatirea cadrului legislativ si a metodologiilor de aplicare a legilor prin proiecte de modificare legislativa si actiuni de advocacy , proiecte ce vor fi sprijinite de Comisia de Promovare si imbunatatire a Statului Femeilor, denumita generic Comisia L.A.A. (Legislative Awareness and Advocacy); Scopul participarii la aceasta editie este sa stranga fonduri pentru construirea unui centru in Prahova pentru asistarea victimelor violentei.
  • Fundatia Sf. Dimitrie –  sprijina de 20 de ani integrarea sociala a copiilor din medii defaforizate si a familiilor lor prin programe socio-educative desfasurate in cadrul Centrului pentru Educatie si Sprijin Comunitar. Peste 2500 de persoane ( copiii si familiile lor ) au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile oferite: hrana, educatie, dezvoltare pesonala, sanatate, sprijin social, moral si psihologic, formare si integrare profesionala.
  • Asociaţia Ateliere Protejate este un ONG infiintat in anul 2002 si contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor adulte cu dizabilitati mentale. Asociatia sprijina, in cadrul activitatii sale, 20 persoane cu handicap. Venind la un atelier de lumanari special amenajat pentru ei, viata lor are un ritm normal si un sens. Prin lumanarile pe care le fac ei demonstreaza ca pot fi utili. Creaza lucruri frumoase care pot fi valorificate in diverse ocazii.

Le gasiti in cadrul Evenimentului Bounty Fair.

Cand: 8 – 9 aprilie 2017

Unde: Casa Universitarilor Bucuresti

Intrarea la intregul eveniment Bounty Fair costa 8 lei de persoana, dar copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

Programul de vizitare in ambele zile este intre 10:00 si 19:00.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti in eventul de pe Facebook:

Bounty Fair pe Facebook